Ismerd meg a Ranga család lenyűgöző történetét!

Ismerd meg a Ranga család
lenyűgöző történetét!

Te is a technikai sportok megszállotja vagy? Érdekel a rally világa és hogy mi folyik a kulisszák mögött? Ezt a könyvet pont neked találtuk ki! Ismerd meg a Ranga család lenyűgöző történetét.

Ifj. Ranga László,
Ranga Péter

Két testvér – Egy legendás név
Két sikeres versenyző
Testvérek – csapattársak -bajnokaspiránsok

Két testvér – Egy legendás név
Két sikeres versenyző
Testvérek – csapattársak -bajnokaspiránsok

Ez az izgalmas és lenyűgöző kötet közel 200 oldalon keresztül kalauzolja el az olvasót a Ranga család két generációjának páratlanul izgalmas versenyzői világába. Könyvünk részletesen bemutatja a sikereiket, kudarcaikat, valamint az álmaikat és vágyaikat, melyek mentén formálódott és fejlődött pályafutásuk. Bujj egy csapattagunk bőrébe és éld át velünk ezt az ellenállhatatlan élményt. Ismerd meg a csapatod, a navigátoraid, a szerelőidet, aki nélkül elképzelhetetlen a győzelem Emellett különleges figyelmet szentelünk a fiúk mentorára, a legendás Büki Ernőre, akinek bölcs tanácsai és tapasztalatai nélkülözhetetlenek voltak a család útján.

Videó:

Ranga László A LEGENDA

Frissített kiadásunkban újra felfedezheted Ranga László 2000-ben megjelent riportkönyvét, melyet az eredeti képek színes változatával egészítettünk ki. Emellett korábban még soha nem látott fotókkal is gazdagítottuk a könyvet.

Ha március 30.-ig megrendeled, kapsz egy 1.000 Ft-s kupont, melyet a Yello Media következő könyvénél tudod beváltani.

e-mail: hello@yellomedia.hu
tel: +36 70 630 5662

A könyv ára:
6.500 Ft + 1.550 kiszállítás.
Utánvét plusz 600 Ft

Megrendelőlap: